Leer alles over etiquette!

Workshop etiquette

Wilt u ook succes hebben of meer klanten binnenhalen? Door de etiquette regels te hanteren gaat alles veel makkelijker. Wilt u die geweldige baan hebben of promotie maken? Etiquette brengt u een stap dichter bij. Succes maakt u zelf begin met het volgen van een workshop.

Laurens Spanjersberg komt als Butler Laurens naar u toe.

Hij werkte meer dan dertig jaar als butler voor vele rijke zakenmensen, ambassadeurs en zelfs bij Het Koninklijk Huis als Kamerdienaar en gaf hen advies en raad . Tijdens zijn presentatie van twee uur zal hij de volgende onderwerpen behandelen: begroeten en converseren, kledingvoorschriften, tafelmanieren en reageren op uitnodigingen. Maar ook over geschenken geven en ontvangen, uitpakken van cadeaus, omgangsvormen, hoffelijkheid, zakelijke etiquette en meer. Natuurlijk worden er praktijkoefeningen gehouden en zal hij leuke en interessante verhalen vertellen uit zijn loopbaan. Dit alles met hulp van een PowerPoint presentatie. Duur workshop twee uur.

*Alle deelnemers krijgen gratis het boek van Butler Laurens : 'Goede manieren, tips voor sociale behendigheid'. Alleen als dit staat in de overeenkomst.Voor kleine groepen


Voor grote groepen


Voor alle aandacht