Welkom op de website van Butler Laurens.

Uw spreker voor een bijzondere avond

Deze begint al bij de deur. In zijn jacquet of livrei verwelkomt Butler Laurens alle gasten op zijn eigen vriendelijke manier.

Als iedereen er is dan begint hij aan het eerste gedeelte over etiquette en omgangsvormen. Met onderwerpen als tafelmanieren, kledingvoorschriften, reageren op uitnodigingen, naar een receptie gaan, maar ook over cadeaus geven en ontvangen, zakelijke etiquette en meer.

Alles wordt omringd met leuke verhalen uit de praktijk en er worden ook praktijkoefeningen gedaan. Met ondersteuning van een PowerPoint presentatie wordt alles duidelijk. Dit duurt ongeveer één uur en daarna is er een pauze van twintig minuten.

In het tweede gedeelte gaat hij verder met diverse onderwerpen. Zo vertelt hij ook over zijn leven als butler voor de rijken der aarde.

Hoe werd hij butler? Wat doet een butler? Wat voor avonturen heeft hij meegemaakt? Welke beroemde mensen heeft hij ontmoet?

Daarna is er gelegenheid om Butler Laurens zijn bijzondere menukaartencollectie in te zien. Ook is er gelegenheid om zijn etiquetteboek: 'Goede manieren, tips voor sociale behendigheid' te kopen. Natuurlijk zal hij deze ter plekke signeren op aanvraag.

* Het is natuurlijk leuk om iedereen gratis dit boek te geven, neem contact met ons op voor de speciale prijs!

Een bijzondere avond geschikt voor alle leeftijden zowel voor kleine als grote groepen.

Volgende pagina>>

Video 1

Video 2