Workshop etiquette en sociale behendigheid 

Laurens Spanjersberg komt als butler Laurens naar u toe en geeft een twee uur durende workshop waarin hij de volgende onderwerpen behandelt: Begroeten en converseren, kledingvoorschriften, tafelmanieren, uitnodigingen, geschenken geven en ontvangen, hoffelijkheid, zakelijke etiquette en meer. Natuurlijk worden er praktijkoefeningen gehouden en zal hij leuke en interessante verhalen vertellen uit de praktijk. Alle deelnemers krijgen gratis het boek: 'Goede manieren, tips voor sociale behendigheid' en een certificaat op naam. 

Workshop service verlenen / klantvriendelijkheid 

Uw medewerkers zijn het visiteplaatje van uw organisatie.Maar gedragen ze zich ook zo? En als dat niet altijd het geval is, wat doe je daar dan mee? Aanspreken ligt voor de hand, maar is zo makkelijk nog niet.In deze workshop komen de volgende onderwerpen aanbod:  Keurige kleding, begroeten van klanten, gespreksonderwerpen, delicate onderwerpen, e-mail en telefoonconventies, zakelijk ‘daten’, gedrag tijdens netwerkconventies en meer...Alles wordt omringd met praktijk oefeningen en interessante verhalen uit de praktijk. Alle deelnemers krijgen gratis het boek: 'Goede manieren, tips voor sociale behendigheid' en een certificaat op naam.

Workshop servetten vouwen voor groepen

Mooi gevouwen servetten horen bij een feestelijke tafel. In deze workshop leert u hoe u eenvoudig servetten kunt omtoveren tot een decoratieve blikvanger. Er zijn vele mogelijkheden voor ontwerp en kleur, een leuke en creatieve workshop voor iedereen! Voor jong en oud. Deze workshop is goed te combineren met een workshop etiquette of een lunch, high tea of zelfs met een diner. Leuk als bedrijfsuitje, verenigingsavond, vrijgezellenmiddag of een andere gelegenheid. Alle deelnemers krijgen gratis servetten, een certificaat en het boek: Goede manieren, tips voor sociale behendigheid.

Kinderetiquette wo

Etiquette workshops speciaal voor kinderen. Natuurlijk moeten kinderen kinderen zijn en zich ontplooien en lekker gek doen! Maar soms is het handig en wenselijk als ze zich netjes gedragen. Zij hebben ook regels nodig en uit ervaring hebben wij gemerkt dat door die regels die kinderen zich zekerde voelen. Ze vinden het zelfs prettig om te weten hoe het nu hoort! Tijdens de workshop vragen ze van alles en kunnen we zien wat er allemaal afspeelt in de gedachten van de kinderen. Daar Butler Laurens komt als de Lakei van de Koning vinden zij dat helemaal geweldig en zijn heel nieuwsgierig. Op een speelse manier met veel pret leer Butler Laurens de aller kleinsten de regels van de etiquette. Natuurlijk krijgt iedereen een certificaat op naam.