Uw spreker, coach en adviseur

Laurens Spanjersberg is een ervaren spreker,coach en adviseur over de volgende onderwerpen:

Etiquette en omgangsvormen:

Hoe hoort het nu eigenlijk? Hoe maak je kennis met vreemden? Wat zijn kledingvoorschriften? Hoe ben je een goede gastheer bij lunches/diners en recepties? Wat zijn de zakelijke etiquette? Weet jij alles over cadeaus geven en ontvangen? Leer veel meer tijdens een lezing, workshop of privéles over etiquette en omgangsvormen.

Klantvriendelijkheid, Service verlenen:

Hoe gaat u om met klanten? Hoe kan u uw klanten zover krijgen dat ze bestellingen plaatsen? Wat is service verlenen? Hoe ver gaat de butler met service verlenen? Hoe ontvangt u op hoog niveau uw belangrijke klanten? Butler Laurens helpt u verder!

Het leven van Laurens Spanjersberg:

Van straatjoggie uit Rotterdam tot Kamerdienaar van Het Koninklijk Huis. Hij reisde als butler de hele wereld rond en ontmoette wereldleiders en super sterren. Hij reisde in super jets en met enorme jachten. Hij beleefde vele avonturen in de duurste clubs in New York, Londen en Amsterdam. Hoe deed hij dat? Wat kan u leren van zijn ervaringen? U mag hem alles vragen!

*****

Hij inspireert jong en oud om beter en makkelijker met elkaar om te gaan. Om zakelijk meer succes te hebben en om die belangrijke baan te krijgen. Het publiek wordt actief betrokken bij het verhaal, hij zet aan tot denken en actie. De lezingen en workshops van Butler Laurens zijn zeer interessant maar ook heel amusant. Vooral door de vele bijzondere verhalen uit de praktijk als een butler voor vele rijke zakenmensen, ambassadeurs en als Kamerdienaar/Butler voor H.K.H. Prinses Margriet en Het Koninklijk Huis. Hij is de auteur van het boek: Goede manieren, tips voor sociale behendigheid.Uw coach in etiquette

Uw spreker voor elk evenement


Lezingen zijn interessant en leuk

**Etiquette is niet alleen hoe u een tafel dekt of hoe u zich kleedt, maar ook hoe u omgaat met anderen op sociaal en zakelijk gebied. Etiquette geeft zelfvertrouwen, het verbetert uw sociale vaardigheden en uw omgang met uw relaties.

lezing

Over etiquette, klantvriendelijkheid, service verlenen en het leven van Butler Laurens Spanjersberg. Interessant en amusant voor jong en oud.


workshop

Workshops in etiquette, service verlenen en klantvriendelijkheid. Samen met u collega's, vrienden en familie. Leer het van de meester.


Privéles

Nu ook privéles door Butler Laurens. U krijgt zo veel meer aandacht op allerlei gebieden. U mag hem ook alles vragen over alles en nog wat.


Boek

Het etiquetteboek van Butler Laurens: Goede manieren, tips voor sociale behendigheid. Alles over etiquette, kleding, tafelmanieren en meer.Corona proof

Butler Laurens uw spreker en coach in etiquette is gevaccineerd tegen COVID-19