Butler Laurens uw gastspreker voor elk evenement

info@butlerlaurens.nl- 06-38007521 - btw/NL001355905B13

Uw spreker is Laurens Spanjersberg

Wilt u meer weten over etiquette, omgangsvormen, klantvriendelijkheid, service verlenen, leven van een butler die werkte bij de rijken der aarde en meer.. dan moet u bij Laurens Spanjersberg wezen, hij is een veelgevraagd spreker en coach. Hij inspireert jong en oud om beter en makkelijker met elkaar om te gaan.

* Ook nu in deze Corona tijd zijn etiquetteregels belangrijk om te weten! Wat moet je doen als iemand te dicht bij je in de buurt komt? Hoe begroet je nou iemand op een veilige manier? Samen met u gaat hij bepalen wat de nieuwe regels eigenlijk moeten zijn.

Door zijn jaren lange ervaring als butler voor vele ambassadeurs, zakenmensen en als Kamerdienaar van H.K.H. Prinses Margriet en Het Koninklijk Huis weet hij als geen ander hoe je, je moet gedragen bij een receptie, diner, vergadering, evenement en andere ontvangsten.

Hoe gaat de butler om met service verlenen en klantvriendelijkheid? Het publiek wordt actief betrokken bij het verhaal, hij zet aan tot denken en actie.

Zijn lezing is zeer interessant maar ook heel amusant door de vele bijzondere verhalen uit de praktijk als een butler voor de rijken der aarde.

U kunt hem zowel boeken voor bedrijfslezingen, voor inspiratielezing, netwerkbijeenkomsten, verenigingsavonden en veel meer.Spreker voor uw studiedag


Spreker voor uw congres


Spreker voor uw vereniging