Welkom bij Butler Laurens, de etiquette spreker/coach/adviseur/ Email: info@butlerlaurens.nl / -Telefoon 0638007521


Uw spreker voor elk evenement!

Butler Laurens Spanjersberg is een ervaren spreker en coach over de volgende onderwerpen: Etiquette en omgangsvormen, klantvriendelijkheid, service verlenen, protocol en over het leven van een butler die werkte bij de rijken der aarde.

Hij inspireert jong en oud om beter en makkelijker met elkaar om te gaan. Om zakelijk meer succes te hebben en om die belangrijke baan te krijgen.

Het publiek wordt actief betrokken bij het verhaal, hij zet aan tot denken en actie.

Zijn lezing is zeer interessant maar ook heel amusant door de vele bijzondere verhalen uit de praktijk als een butler voor vele rijke zakenmensen, ambassadeurs en als Kamerdienaar/Butler voor H.K.H. Prinses Margriet en Het Koninklijk Huis.

U kunt hem zowel boeken voor bedrijfslezingen, voor inspiratielezingen, netwerkbijeenkomsten, verenigingsavonden en veel meer.

Nieuw!

Een lezing door Butler Laurens kan nu ook op het Kasteel Cannenburch tot maximaal 60 personen. ( Alleen van 19.00-21.00 uur)


  • Boekingsinformatie:

  •     Prijs per opdracht:

  • € 2000,-. ex. btw

  • Locatie:

  • Kasteel Cannenburch

  • Maarten van Rossumplein 4

  • 8171 EB Vaassen


Referenties

Er zijn vele bedrijven, verenigingen en particulieren u voorgegaan met het volgen van een workshop of lezing bij Butler Laurens. Lees hier hun bevindingen.


CV van Butler Laurens

Butler Laurens werkte meer dan 30 jaar als butler/kamerdienaar voor vele zakenmensen, ambassadeurs en voor H.K.H. Prinses Margriet en Het Koninklijk Huis.


Fotoalbum

Door je jaren heen zijn er vele foto's gemaakt van Butler Laurens tijdens zijn werkzaamheden als spreker, coach, adviseur, butler, presentator en meer.