info@butlerlaurens.nl    00-31-6-38007521    nieuwsbrief

Koninklijke ontvangst voor iedereen!

Protocol training

Deze protocol training is bedoeld voor iedereen die in zijn of haar functie regelmatig met hoog bezoek of high-level events te maken heeft.

Butler Laurens die meer dan dertig jaar gewerkt heeft als butler voor vele ambassadeurs, rijke zakenmensen en bij het Koninklijk Huis als kamerdienaar, is uw Master of Protocol. Hij maakte vele officiële ontvangsten mee, van Koninklijke bruiloften tot Staatsbezoeken en van buitenlandse zakelijke ontvangsten en vergaderingen. Dus hij weet alles over het ontvangen van gasten!

Vooraf komt hij naar u toe om met u te bespreken wat hij kan doen voor u om zo een op maat gemaakte training te maken. Deze is dan geschikt voor uw bedrijf en situaties.

Onderwerpen die behandeld kunnen worden zijn, het ontvangst -vlagvertoon -kledingvoorschriften -cadeaus geven en ontvangen. Maar ook over tafelplacering -tafelmanieren -zakelijke etiquette -en meer. Alles wordt omringd met praktijkoefeningen, een PowerPoint presentatie en leuke en interessante verhalen. Duur training is drie uur .

* Gratis het etiquetteboek voor iedereen!


Prijzen:

  • 12-19 pers. = € 45,00 p.p. ex. btw. ex. reiskosten

  • 20-29 pers. = € 40,00 p.p. ex. btw. ex. reiskosten

  • 30-50 pers. = € 35,00 p.p. ex. btw. ex. reiskosten


Het ontvangst


De receptie


De begroeting