Lezing over etiquette en omgangsvormen  

Deze bijzondere avond begint al bij de deur, in zijn jacquet of livrei verwelkomt Butler Laurens alle gasten op een vriendelijke manier.  

Als iedereen er is dan begint hij aan het eerste gedeelte over etiquette en omgangsvormen. Met onderwerpen als: tafelmanieren, kledingvoorschriften, reageren op uitnodigingen, zakelijke etiquette en meer..

Alles wordt omringd met leuke verhalen uit de praktijk en er worden ook praktijkoefeningen gedaan.  Dit duurt ongeveer één uur en daarna is er een pauze van twintig minuten.  In het tweede gedeelte gaat hij verder met diverse onderwerpen en hij vertelt over zijn leven als butler voor de rijken der aarde.  Daarna is er gelegenheid om Butler Laurens zijn bijzondere menukaarten collectie in te zien en zijn etiquetteboek: 'Goede manieren, tips voor sociale behendigheid' te kopen.  Natuurlijk zal hij deze ter plekke signeren.

Een bijzondere avond geschikt voor alle leeftijden zowel voor kleine als grote groepen.


Ook andere onderwerpen voor een lezing zijn mogelijk    workshop etiquette

Butler Laurens kan de hierboven vermelde lezing vervangen door een kortere versie van één uur. 

Ook andere onderwerpen kunnen behandeld worden zoals:  zakelijke etiquette, klantvriendelijkheid en service verlenen of ieder ander onderwerp die past bij Butler Laurens. 

Stuur een email via :info@butlerlaurens.nl voor de mogelijkheden.