info@butlerlaurens.nl    00-31-6-38007521    nieuwsbrief

Reacties op de workshops en lezingen

Referenties

Hier zijn enkele referenties en verslagen over het werk van Butler Laurens.

*******************************

Geweldige avond met butler Laurens

Wat hebben we een ontzettend leuke avond gehad met butler Laurens, wat een bijzondere man en wat een bijzondere verhalen. En hoe cool is het om op je cv te kunnen vermelden dat je een etiquettetraining bij butler Laurens hebt gevolgd. Dank Domstad Evenementen, niet alleen voor de leuke avond, maar voor de gehele begeleiding, het was super!

Brigitte ter Laak.

********************************************

Beste butler Laurens,

Afgelopen vrijdag heb ik enorm genoten van uw etiquette workshop in Kasteel Kerckebosch voor ABN AMRO Bank. Nogmaals perfect gedaan, zeer boeiend en vooral die persoonlijke ervaringen maakten het compleet. Ik ben dan ook zeer benieuwd naar uw memoires als deze in boekvorm beschikbaar komen.

Met vriendelijke groet,

Rob Arends

*************************************************

Goede middag heer Butler Laurens,

Het was een enorme gezellige avond met mijn collega's van de ABNAMRO Bank in Hotel Kerckebosch in Zeist . Mijn compliment voor uw interessante boeiende uitleg over etiquette.

Met vriendelijke groet,

Mevr. Maria Rasin

*********************************************

Allereerst de complimenten aan butler Laurens voor de workshop van afgelopen zaterdag, wij hebben er veel van geleerd en genoten van zijn enthousiasme en boeiende verhalen, dank hiervoor! Met vriendelijke groet, Miranka de Groot - van Schie


SportPlaza Groenendaal Heemstede B.V. Sportparklaan 16 2103 VT Heemstede

********************************************

CFO College

Ik moest weer terugdenken aan Majoor Hensen en dat boekje tijdens de workshop van butler Laurens. Hij deed het goed. De stemming was opperbest in ons gezelschap van 20 mannen. Er was al een biertje geschonken, dus zo af en toe werd er een humoristische opmerking geplaatst. Maar onze butler-trainer kon daar mee omgaan. Zijn verhaal vertelde hij inmiddels aan meer dan 10.000 mensen. En met de groepsdynamiek wist hij wel raad. Door ruimte te geven. Af en toe mee te lachen. En dan gewoon weer de draad oppakken en verder gaan met zijn verhaal.

Gert van den Burg

***************************************************************

Weekendschool Súdwest-Fryslân

Wij hebben ontzettend genoten van uw les. Heel erg bedankt!
*************************************

Beste Laurens,

We willen je bedanken voor een zeer geslaagde vrijwilligersevent Hart voor Barneveld. We hebben niks dan positieve geluiden gehoord. Jouw enthousiasme heeft daar echt aan bijgedragen! Die dag zijn veel foto's gemaakt en de volgende dag stond er nog een mooi artikel in de Barneveldse Krant en dat willen we je niet onthouden.

Nogmaals bedankt. Een hartelijke groet, ZieZo! Henny Blokhuis en Melanie van Polen

******************

Goedemorgen Laurens,

Via deze mail willen we u nogmaals bedanken voor de leerzame en gezellige bijeenkomst. Graag willen we u uitnodigen om in ons restaurant een lunch te nittigen. Tijdens deze lunch kunt u dan zien hoe wij te werk gaan. De deelnemers van uw workshop zijn al druk aan het oefenen met het vasthouden van de dienbladen.

We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet,

Medewerkers van Lunchroom de Rozentuin, oude Barneveldseweg 5, 3886 PT Garderen.

*******************

Was heel leuk om bij zeer geslaagde @aBMG_EUR congres over thema "Wat kan de zorg leren van....?" te zijn. Met Butler Laurens, Ellie Lust en vele andere prikkelende sprekers. En heel veel @ ESHPM_EUR alumni! Dank aan organisatoren voor alle voorbereidingen en inzet!

Werner Brouwer

*****************

Geachte heer Spanjersberg, beste Laurens,(Tutoyeren mag, zei je afgelopen vrijdag).
Dank voor de leuke workshop/training waarin ik afgelopen vrijdag deelnam bij CiRCle netwerk in Utrecht.
Prima verzorgd en informatief. Misschien leuk om te weten: de workshop was voor mij inspiratie voor een blog- en nieuwsbriefartikel.
Succes met alle activiteiten en op naar het vroegpensioen!
Hartelijke groet,
Gert van den Burg

   *****************

Butler Laurens is door de ondernemersvereniging Oude Molen ingehuurd als gastspreker en als leraar etiquette. Een ontzettend leuke gastspreker die ik iedere ondernemersvereniging kan aanbevelen. Naast het ontzettend leuke verhaal over zijn glansrijke carrière (met geheimhouding in ogenschouw) hebben we van alles geleerd over de etiquette... Hoe hoort het nou eigenlijk?? Zeer bedankt voor de geweldig leuke avond.

Annet Schellen . Relatie Manager l Verbinder | Opportunity Network

October 26, 2018, Annet was a client of Butler’s


***************

Mijnheer Spanjersberg, Butler Laurens,

Met deze korte e-mail wil ik u hartelijk danken voor de etiquettetraining van afgelopen vrijdag in restaurant Cinema Paradiso. Alle deelnemers hebben veel geleerd en zeer genoten van uw anekdotes. U heeft in grote mate bijgedragen aan een voor ons zeer geslaagde avond, onze bijzondere dank hiervoor.

We wensen u veel succes uw workshops en met de afronding van uw boek. Hopelijk geen vaarwel, maar een welgemeend Tot Ziens,

Dave Bos . VBK+CO

***************

Dear Butler Laurens,

As it is the habit, I hereby wish to thank you for extremely informative presentation regarding etiquette rules at receptions and formal dinners. I believe that such “training” was of extreme use and I will definitely keep such information in mind in order to behave correctly whenever I attend a dinner to which I am invited, or when I am myself the host.

Sincerely yours,

Jean Martin Stoffel

***************

Geachte butler Laurens,

Zaterdag hebben wij genoten van een fantastisch etiquette diner ter gelegenheid van onze 40 jarige huwelijksdag. Mijn vrouw en ik waren zeer verrast over de invulling van de avond. Natuurlijk hebben wij vooraf het programma gezien maar toch, het is altijd maar afwachten hoe het uitpakt. Uw presentatie, begeleiding, kennis en gastvrijheid hebben ook bij onze kinderen veel waardering opgeleverd. Onze zonen en schoondochters waren net als wij zeer enthousiast en hebben genoten van een gezellige en vooral leerzame avond. Nogmaals hartelijk bedankt namens mijn vrouw en kinderen voor deze avond die nog lang in ons geheugen gegrift zal staan. Wij wensen u nog vele jaren in goede gezondheid en geluk.

Met vriendelijke groet, Ruud Luijkx

***************

Geachte heer Spanjersberg,

De workshop die u heeft gegeven voor FNV leden was leuk en inspirerend en voor mij eigenlijk te kort @De Enhoorn in Amersfoort.Hoe dan ook lijkt het me leuk als u deel uit wilt maken van mijn netwerk op LinkedIn.

Graag tot ziens. Björn Post

***************


Beste Butler Laurens,

Nu we elkaar ontmoet hebben afgelopen vrijdag mag ik u met uw voornaam aanspreken (: Ik heb u vrijdag niet meer kunnen bedanken voor de leuke sessie, dus daarom even per mail. We hebben veel enthousiaste reacties gekregen. Bedankt voor uw leuke verhaal en wellicht tot een volgende keer!

Met vriendelijke groet, Bente van der Ark/ Creative Operations Manager/ Discovery Networks Benelux.

***************

Beste Laurens,

Via deze weg nogmaals bedankt voor de goede zorgen gisteren. Ik heb veel positieve reacties vanuit de groep ontvangen en heb de workshop als erg nuttig ervaren! Bedankt en wellicht tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet,

Paul van der Linden / Specialist Brand / Meijers.***************

Geachte heer Spanjersberg,


Naar aanleiding van het diner ter gelegenheid van ons 7-jarig bestaan, waarbij u de avond heeft vormgegeven en de gehele bediening heeft aangestuurd, dtuur ik u dit bericht. Mijn gasten zijn zeer content met de wijze waarop de avond is verlopen. Uw houding hierin was cruciaal: op de achtergrond, maar duidelijk bereikbaar voor vragen en hulp. De manier van onderwijs in de etiquette was prettig informeel en tegelijk getuigend van grote ervaring en kundigheid op dit terrein. Daarom wil ik u van harte danken voor uw inspanningen, zodat onze avond op ontspannen wijze beleefd kon worden.
Met vriendelijke groet, E.S.Buys, h.t. Quaestor/ OzO

***************

Geachte heer Spanjersberg, beste Laurens,

Dank voor de voortreffelijke wijze waarop je ons gisteren enigszins hebt kunnen opvoeden. Zeer interessant en ook leuk. We zullen in het vervolg hopelijk een aantal dingen niet meer four doen aan tafel. De locatie en het eten was eveneens prima geregeld. Complimenten ook aan Lorenzo en de kok. De locatie is voor mij ook een herhaling wel waard. Ik wens je heel veel succes met je werk en zie je wel weer op tv verschijnen.

Met vriendelijke groet,

Van Delft advocaten N.V.

***************

Beste Laurens,

Graag wil ik je nogmaals bedanken voor de leuke en nuttige workshop van gisteren. Je brengt het met veel passie en energie en ik had makkelijk nog vele uren naar je kunnen luisteren! Ik ben erg benieuwd naar oktober om je te zien op TV en zal je Facebookpagina in de gaten houden.

Hartelijke groet,

Luc Molenaar/ Share4

***************