info@butlerlaurens.nl    00-31-6-38007521    nieuwsbrief

Nieuwsbrief nummer 2

Nieuwsbrief nummer 2

Door Haron Hanssen

De vakantie is voorbij en Butler Laurens Spanjersberg is weer druk aan het werk, hij is weer dagelijks onderweg in het land om workshops en lezingen te geven. Er komen leuke en grote aanvragen binnen dus wees op tijd met reserveren om teleurstellingen te voorkomen. Kijk dus naar zijn agenda verderop in deze brief. Lees de nieuwe etiquettetip en andere nieuwtjes.

In dit nummer:

 • PV radboud 'Hoe heurt het eigenlijk?'
 • Nieuwe klanten
 • Etiquettetip
 • Weet u dit over Butler Laurens?
 • Agenda
 • Vraag van een lezerWorkshop 'Hoe heurt het eigenlijk?'

Datum donderdag 10 oktober 2019 Tijd 19:30 tot 22:00    Locatie Villa Oud Heyendael    Organisator PV Radboud

Schrik jij ook altijd van de enorme hoeveelheid bestek in een restaurant? Zijn kledingvoorschriften voor jou ook abracadabra? En hoe gedraag je je nou eigenlijk als je wilt netwerken? In de workshop ‘Hoe heurt het eigenlijk’ leer en oefen je onder leiding van butler Laurens op een onderhoudende manier en met veel humor de fijne kneepjes van etiquette. Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn: netwerken, kledingvoorschriften, kennis maken, tafelmanieren en nog veel meer. Uiteraard is er ook voldoende ruimte voor vragen. Butler Laurens vertelt je daarnaast van alles over zijn leven als Butler/Kamerdienaar bij vele rijke zakenmensen, ambassadeurs en Het Koninklijk Huis. Natuurlijk heel discreet! Naast alle tips krijg je ook het etiquetteboekje: 'Goede manieren, tips voor sociale behendigheid' mee naar huis als aandenken.

Nieuwe klanten

De laatste weken melde zich weer drie nieuwe klanten aan voor workshops, lezingen en optredens. Hartelijk welkom CX CIRCLE , ABN AMRO, STRAETUS ZWOLLE.

Andere klanten die al geboekt hebben voor de komende weken zijn: Manpower, KPN, Turien, Arnhem excursies, Amersfoort excursies, Mokum Events, PV Radboud, Breda evenementen en vrouwen Contact Rooi. Bent u de volgende klant die Butler Laurens wilt inhuren? Email dan naar: info@butlerlaurens.nl of kijk op zijn website: www.butlerlaurens.nl voor meer informatie.
Etiquettetip!

Vroeger was het de gewoonte dat de man betaalde voor de vrouw, maar tegenwoordig geldt de regel: degene die iemand uitnodigt, betaalt. Betaal het liefs met creditcard of pinnen zodat de gast niet ziet wat het gekost heeft.Heb je alleen cash bij je, ga dat dan niet uitgebreid zitten tellen en narekenen of laten zien wat je allemaal wel niet te besteden hebt. Maar ga ook niet tobbend zitten kijken of je nog wel geld overhoudt want dat geeft de gast een ongemakkelijk gevoel.

Weet u dit over Butler Laurens?

Wist u dat Butler Laurens Spanjersberg de auteur is van het etiquetteboek: 'Goede maniren, tips voor sociale behendigheid"? Een leuk boek over etiquette in het algemeen. Vol met adviezen, tips en raadgevingen over tafelmanieren, kennismaken, kleding voorschriften, daten, zakelijke etiquette en meer. Leuk om zelf te hebben op de koffietafel of in de boekenkast, maar ook leuk als presentje aan je kinderen of kleinkinderen. Grote bedrijven geven het als kerstcadeau ook aan hun medewerkers of zakenrelaties. Dit boek is tot stand gekomen in samenwerking met uitgeverij 'Communicatiereeks'. Bestel het boek via: www.butlerlaurens.nl en je heb na betaling het binnen twee dagen in huis.

Agenda


 • 21-september : Etiquette diner in Arnhem
 • 24-september :Lezing over etiquette in Kasteel de Hooge Vuursche
 • 26- september : Workshop etiquette voor MANPOWER tijdens een lunch
 • 26-september : Etiquette diner in Utrecht voor de RABOBANK.
 • 08-oktober : Lezing voor ABN AMRO BANK in Den Haag
 • 10-oktober : Lezing voor CX Circle in Capelle aan den IJssel
 • 10-oktober : Lezing voor PV Radbout in Villa Oud Heyendael
 • 18- oktober : Etiquette diner in Rotterdam
 • 26-oktober : Workshop etiquette in Breda
 • 28-oktober : Workshops etiquette op de Gastvrijheidstop 2019 in Hilversum
 • 30-oktober : Lezing voor Straetus in Zwolle
 • 21-november : Lezing voor Vrouwen contact Rooi in Sint-Oederode
 • 22-november : Workshop etiquette voor MANPOWER tijdens een lunch
 • 08-december : Lezing in Voorhout

Vraag van een lezer

Vraag:

Volgend jaar houden wij een congres en willen graag Butler Laurens Spanjersberg inhuren als één van de sprekers. Maar ik heb vernomen dat hij met vervroegd pensioen gaat, tot wanneer kunnen wij hem inhuren ?

Antwoord:

Butler Laurens Spanjersberg gaat in januari 2020 met vervroegd pensioen maar zal af en toe beschikbaar blijven voor een lezing. Daar hij in Bali gaat wonen zal de prijs worden verhoogd naar € 2000,00 ex. reis en hotel kosten.


Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

Meld u aan via het formulier en dan krijgt u elke keer de nieuwste nieuwsbrief in uw mailbox.

Heeft u een vraag voor het onderwerp: 'Vraag van een lezer' stuur dan een email naar: info@butlerlaurens.nl Ook voor andere vragen en opmerkingen kunt u terecht bij: info@butlerlaurens.nl

Nieuwsbrief