Een leuk en interessante avond met de butler!

Een avond met Butler Laurens

Een bijzondere avond die begint al bij de deur, want daar staat Butler Laurens in zijn livrei de gasten op te wachten.

Butler Laurens adviseerde vele Ambassadeurs, rijke zakenmensen en zelfs leden van Het Koninklijk Huis op het gebied van etiquette en omgangsvormen. Nu is hij deze avond voor u en geef advies waar u wat aan heeft.

Als iedereen er is gaat hij het podium op en begint met zijn presentatie over etiquette en omgangsvormen. Op een leuke manier neemt hij u mee in de wereld van etiquette, stijl en allure. Via een Power Point presentatie laat hij diverse kledingvoorschriften zien ( o.a. Black Tie, White Tie, Tenue de Ville en meer.) Met praktijk oefeningen laat hij de deelnemers beleven om op de juiste manier kennis met elkaar te maken, hij vertelt alles over tafelmanieren en cadeaus geven en ontvangen.

Het publiek mag ook gewoon vragen stellen en actief meedoen. Dan is er een pauze van 20 minuten en daarna zal Butler Laurens u alles vertellen over zijn leven als butler voor de rijken der aarde. Want ja hij werkte meer dan dertig jaar voor vele rijke zakenmensen, ambassadeurs en zelfs voor Het Koninklijk Huis. Natuurlijk is hij heel discreet en vertelt alleen wat zijn werkzaamheden waren, hoe hij daar terecht kwam en welke beroemde mensen hij mocht ontmoeten. ( Van Prinses Diana, President Clinton tot Nelson Mandela) Na afloop is er gelegenheid om Butler Laurens zijn bijzondere menukaartencollectie in te zien ( menukaarten van Het Koninklijk Huis/ regeringen/ambassades/sterren restaurants en top hotels)

*Iedereen krijgt gratis het boek: "Goede manieren, tips voor sociale behendigheid".

U zorgt voor een locatie en de organisatie, Butler Laurens komt naar u toe en verzekert u dat het een groot succes wordt. Deze avond is geschikt voor verenigingen, clubs, stichtingen of ieder andere groep.  • Prijzen:
  • 1-100 pers. : € 1500,00
  • 100-200 pers.: € 1750,00
  • 200-300 pers.: € 2000,00
  • Alle prijzen zijn exclusief btw en reiskosten