Persoonlijke aandacht voor iedereen

info@butlerlaurens.nl- 06-38007521 - btw/NL001355905B13

Personal coaching/ Persoonlijke adviseur/privé-les

Bij personal coaching draait het om u, u staat centraal. Wat wilt u weten over: etiquette, omgangsvormen, kledingadvies, solliciteren, klantvriendelijkheid, service verlenen en meer. Aan u de keuze welk onderwerp!

U kunt ook zelf onderwerpen aandragen die voor u belangrijk zijn. Butler Laurens komt naar u toe!

Hij werkte meer dan dertig jaar als butler voor vele rijke zakenmensen, ambassadeurs en zelfs voor Het Koninklijk Huis als de persoonlijke Kamerdienaar van H.K.H. Prinses Margriet en Professor Meester Pieter Van Vollenhoven en gaf hen advies en raad over vele onderwerpen.

Dus hij kan ook u zeker goede raad geven wat te doen op belangrijke momenten. Want een butler is ook een adviseur voor zijn werkgevers en geeft advies als zij twijfelen wat te doen.

Tegenwoordig wordt hij vaak ingehuurt als persoonlijke adviseur voor directeuren en ceo's van grote bedrijven om hen te adviseren op het gebied van kleding, persoonlijke verzorging, relaties, familie aangelegenheden, omgangsvormen en meer.

Een persoonlijk gesprek kan op kantoor, bij u thuis maar ook tijdens een lunch of diner in een restaurant. Op een ongedwongen manier leert u alles en natuurlijk is discretie heel belangrijk.

**Alles volgens de Corona Protocol van het RIVM. >>>Persoonlijke aandacht

Gratis naslagwerk


Advies op maat