Een leuke en interessante avond met Butler Laurens

info@butlerlaurens.nl- 06-38007521 - btw/NL001355905B13

Een avond met Butler Laurens

Een bijzondere avond die begint al bij de deur, want daar staat Butler Laurens in zijn jacquet met witte handschoenen de gasten op te wachten.

Als iedereen er is gaat hij het podium op en begint met zijn presentatie over etiquette en omgangsvormen.

Op een leuke manier neemt hij u mee in de wereld van etiquette, stijl en allure. Via een Power Point presentatie laat hij diverse kledingvoorschriften zien ( o.a. Black Tie, White Tie, Tenue de Ville en meer.)

Met praktijk oefeningen laat hij de deelnemers beleven om op de juiste manier kennis met elkaar te maken, hij vertelt alles over tafelmanieren en cadeaus geven en ontvangen.

Het publiek mag ook gewoon vragen stellen en actief meedoen. Dan is er een pauze van 20 minuten en daarna zal Butler Laurens u alles vertellen over zijn leven als butler voor de rijken der aarde.

Want ja hij werkte meer dan dertig jaar als butler voor vele rijke zakenmensen, ambassadeurs en zelfs als Kamerdienaar voor H.K.H. Prinses Margriet en Professor Meester Pieter Van Vollenhoven.

Natuurlijk is hij heel discreet en vertelt alleen wat zijn werkzaamheden waren, hoe hij daar terecht kwam en welke beroemde mensen hij mocht ontmoeten.

( Van Prinses Diana, President Clinton tot Nelson Mandela) U zorgt voor een locatie en de organisatie,Voor jong en oud


Leuk en gezellig


Interessant