Butler services   

Iedereen droomt ervan om een butler in dienst te hebben, nu kunt u gewoon een butler inhuren per dagdeel. Butler Laurens, is uw butler! Al meer dan 30 jaar is hij butler/kamerdienaar geweest voor vele rijke zakenmensen, ambassadeurs en voor H.K.H. Prinses Margriet. Nu is hij eigen baas en iedereen kan hem inhuren. Dus ook u kan hem inhuren voor alle butler werkzaamheden.

Ontvangen van gasten 

Geeft u binnenkort een diner, lunch, receptie, high tea of een andere ontvangst bij u thuis of op locatie?  Dan verzorgt Laurens Spanjersberg voor u het ontvangst en neemt alle taken van u over zodat u uw gasten kan entertainen. In een keurig jacquet met witte handschoenen of in een livrei ontvangt hij uw gasten bij de deur.  Maar hij loopt ook rond met hapjes en drankjes. 

Krijgt u veel gasten dan zal hij professionele assistenten meenemen.


Uw eigen butler  

Butler Laurens is dus beschikbaar per dagdeel, helaas geen hele dagen meer.  Maar hij is wel beschikbaar voor uw vakantie of zakenreis.  Hij reist met u mee en zorgt voor uw kleding, vervoer, hotel, boodschappen en heel veel meer....Uw eigen butler mee op reis , wie wilt dat nu niet?